Julklappstips!

2011-11-24 @ 08:50:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Med bara 1 (!) månad kvar till julafton kommer här lite julklappstips från oss i butiken.

Till den trendiga killen/tjejen: En färgglad klocka från O'clock! Finns i mängder av olika färger, och man köpa lösa armband så man kan byta färg om man vill vara röd en dag och blå en annan :) Man får klockan förpackad i en sån här söt liten plåtburk (se nedan). 249:- för klocka + ur, 129:- för lösa armband.




Till singelkompisen, damerna på kontoret, eller egentligen vilken tjej/kvinna/tant (eller man) som helst: Som motvikt till alla utvikningskalendrar med lättklädda tjejer kommmer här årets Hantverkskalender, med just lättklädda hantverkare! Målare, snickare, sotare m.fl. (Släpps till Lucia, pris ej satt ännu)


Bild från Målarkalendern 2010

Till dom renoveringssugna: Ett presentkort på Colorama i valfritt belopp eller varför inte ett presentkort på ett inspirationsbesök från inredningsfirman i&i?




Till den som gillar Star Wars, Clone Wars eller fotboll: Stickers i form av Darth Vader, R2D2, Yoda m.fl eller fotbollsstickers på Barcelona, Manchester United eller Liverpool.











Till den som gillar färg: Jättefin sopborste/diskborste som gör att det blir lite roligare att städa! 149:- resp. 49:-




Vi har även lite fina smycken från Ouch! By ko-ko-no och små väskor i fina mönster (bla cupcakes och leopard).

Lite tips, hoppas ni fick någon bra idé :)

Autumn

2011-11-10 @ 08:38:43 Permalink Tapet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vet ni vad det bästa med hösten är?! Förutom att man får tända ljus och mysa en massa. Alla tapetnyheter som kommer!! Senaste veckan har vi fått nyheter från Intrade, Midbec,Eco-Borås TT, Carma, Duro. We love!
Och det kommer mera, såg att Midbec hade några riktiga godingar på G!
Det är mycket strukturer, skimmer, glitter.. Kulörer ton-i-ton både i vitt,svart,beige o grått men även i ljuva pasteller och dova gråblå, lilarosagrå, skogsgröna och mustiga lila,röda kulörer.
Kallianthi Midbec
Zircon Intrade
Ceylon Carma
Bohemian Rhapsody Decor Maison