Det våras för uteplatsen

2010-04-12 @ 11:00:17 Permalink Färg Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är skyltfönstret klart, och visst blev det väl bra?! Man kan riktigt känna doften av tulpanerna.









Altan lasyrfärg trä är en vattenburen lättstruken lasyr som framhäver träets naturliga struktur. Du kan använda den utomhus på nytt, impregnerat eller laserat trä på terrasser, staket och trädgårdsmöbler samt obehandlad furu och gran.

NYHET! Mekanlack Aqua är en vattenburen blank täckfärg som ger en elastisk färgfilm med god hållbarhet vid målning av metall utomhus. Perfekt att använda både på stora och små ytor.

Delfin trallrent är ett rengöringsmedel för tryckimpregnerat trä, furu, gran och ädelträ tex. teak och ek.

  • För rengöring av terasser, trätrall och trädgårdsmöbler
  • Återskapar träets lyster
  • Miljöanpassad

Delfin Allrent/ Delfin alg&mögeltvätt
Ditt hus kostar säkert många gånger mer än din bil. Men hur ofta tvättar du det? Och hur ofta tvättar du bilen? Precis som en smutsig bil riskerar att drabbas av rost och skador så mår ett hus dåligt av att stå och samla smuts och föroreningar.
Sur nederbörd, jord, sot och pollen i kombination med vårt fuktiga klimat ger med tiden en ordentlig grogrund för alg- och mögelbeväxning. Att tvätta regelbundet är det enklaste sättet att förebygga skador. Ett rent hus behöver du heller inte måla om lika ofta. Ta därför som vana att tvätta huset varje vår. Då kan du njuta av ett vackert och fräscht hus i många år framöver

Lite tips inför våren och sommaren.. Det är skönt att få vara ute i det vackra vädret och så känns det bra när man har gjort något bra för sitt hus!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback